Odense-butikslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Odense NV

98 m2 butik i Odense NV til leje

Butik til leje TarupCentret, 5210 Odense NV

Tarup Center er det handelsmæssige omdrejningspunkt for Odenses nordvestlige område med 44 butikker og 1 varehus og et samlet areal på ca. 24.000 m². Endvidere er der i forbindelse med Tarup Centers parkeringsplads kontorbygning med blandt Nettoforretning og bibliotek i stueplan på samlet 4.250 m².

Tarup Center råder over mere end 600 gratis parkeringspladser (der er flere på vej) og er i dag Fyns næststørste butikscenter - kun overgået af Rosengårdcentret.

Tarup Center oplever en generel omsætningsfremgang, hvilket bekræfter, der er tale om et stort og veldrevet butikscenter med et varieret og bredt butiksudvalg og fremstår som et populært indkøbssted i det nordvestlige Odense. Der er desuden planlagt en større udvidelse af centret.

Denne ledige forretning er en del af det tidligere lejemål for BR, og er placeret lige ved torvet som nabo til Løvbjerg og andre populære butikker. Se evt. www.tarupcenter.dk for hvilke butikker der forefindes i centret på nuværende tidspunkt.

Lejemålet indeholder et regulært butikslokale på netto 72 m² med god facade mod centergangen og torvet, bagerst i lokalet etableres personalerum og toilet i samråd med udlejer.

Istandsættelse og overtagelse efter aftale.

Tak for din interesse i ejendommen


Sagsprospektet vil blive sendt til din mail, men du kan også se det med det samme på nedenstående link.

Tak for din henvendelse. Din besked vil blive behandlet hurti...